Skip to content

Marius

Marius Warmond

Van Franse school naar 107 toekomstbestendige appartementen

Het Zuid-Hollandse dorp Warmond (5.000 inwoners en onderdeel van de gemeente Teylingen) ligt direct ten noorden van Leiden. Het dorp bevindt zich op steenworp afstand van zowel de Bollenstreek als de fraaie Kagerplassen en kent via de naastliggende A44 een uitstekende bereikbaarheid.

Bij aankoop was het pand aan de Monseigneur Aengenentlaan een voormalig verzorgingstehuis. Het complex, een verzameling gebouwen in een historische omgeving, was bestemd én geschikt voor herontwikkeling tot seniorenwoningen met een verzorgingselement. Samen met een gedelegeerde ‘derden-ontwikkelaar’ maakten we een plan voor 107 huurwoningen in het hoofdgebouw, 40+ zorghuurwoningen in een separaat gebouw en 51 nieuwbouwwoningen.

De herontwikkeling is in 2020 afgerond. Daarmee kregen de investeerders een fraai huurwoningcomplex in bezit, dat hen een zeer aantrekkelijk rendement biedt. De studio’s en appartementen hebben een verhuurbaar oppervlak dat varieert van 31 m2 en 117 m². De algemene voorzieningen bestaan uit een bibliotheek, gemeenschapsruimten, sportfaciliteiten en terrassen met buitenkeuken.

ONDERSTEUNING

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen.