Skip to content

Betrokken en ervaren, klaar voor de toekomst

Samen participeren we op ondernemende wijze in een groeiende en duurzame Nederlandse residentiële vastgoedportefeuille met een langjarig en consistent (kas)rendement. We werken op basis van gelijkwaardigheid, expertise en ervaring.

TEAM

De Vrije Blick Vastgoed bestaat uit een team van betrokken vastgoedprofessionals met langjarige internationale ervaring.

De afgelopen decennia ontwikkelden en investeerden we in binnen- en buitenlandse huurwoningen voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Ons team heeft een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van projectontwikkeling, vastgoedinvesteringen, fondsbeheer, assetmanagement, propertymanagement en financiering.

DOEL

Ons uiteindelijke doel is te komen tot een goed gespreide en toekomstbestendige portefeuille Nederlandse woningen.

De vrije Blick beheert een groeifonds met onbepaalde looptijd: De Vrije Blick Vastgoed Coöperatief U.A. Het fonds investeert in Nederlandse huurwoningen. Daarbij hechten we groot belang aan de mogelijkheid voor sociale cohesie binnen de projecten. We investeren op ondernemende wijze met eigen middelen én met geld dat door derden aan ons is toevertrouwd. Hierbij richten we ons op acquisitie van zowel nieuwbouw- als (her)ontwikkelingsprojecten.

MISSIE

Creating shared value

Onze vastgoedexpertise zetten we in ten behoeve van het verhogen van zowel huurderstevredenheid áls van een aantrekkelijk rendement voor onze investeerders. We opereren flexibel in verschillende marktomstandigheden. Daardoor profiteren we van vastgoedcycli en behalen we een aantrekkelijk en duurzaam rendement op lange termijn.

TEAM

Een team van betrokken vastgoedprofessionals met langjarige internationale ervaring.

Bekijk enkele voorbeelden van onze projecten;

ONDERSTEUNING

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen.

Hans Wilton

Hans is jurist en oprichter van een Nederlandse Multi Family Office, die een aantal vermogende families, verenigingen en instituten begeleidt en adviseert bij de structurering, aansturing en invulling van de verschillende vermogensbestanddelen. Daarvoor was hij lid van de directie van een internationale vastgoedinvesteringsmaatschappij. Hans investeert al meer dan twee decennia in vastgoed en heeft een MRE (Master in Real Estate) afgerond aan de universiteit van Tilburg. Hans is getrouwd en woont samen met Jacqueline en zijn kinderen in Breda.

Ewoud Swaak

Ewoud heeft na zijn voltooiing van de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een vastgoed investeringsmaatschappij opgericht, waar hij tot op de dag van vandaag Partner en CEO is. Zijn bedrijf ontwikkelt en investeert in huurwoning projecten in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Daarnaast heeft Ewoud zich de afgelopen decennia ook bezig gehouden met diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Ewoud is getrouwd en vader van twee kinderen. Hij woont zowel in Atlanta als in Amsterdam.

Stefan van Vliet

Na het afronden van zijn bacheloropleiding Bouwmanagement heeft Stefan zijn Masteropleiding of Property and Development afgerond. Hij was bij ABC NOVA verantwoordelijk voor de projectontwikkeling. Van initiatief tot oplevering stuurde hij projectteams aan op het vlak van nieuwbouw, renovatie en transformaties van commercieel vastgoed. Naast zijn technische achtergrond heeft zowel nationaal als internationaal niveau ervaring opgedaan. Stefan woont met zijn gezin in Weesp.

Evan Swaak

Evan Swaak is na een Bacheloropleiding milieukunde aan de Universiteit van Denver (VS) en een Master geowetenschappen aan de Universiteit Utrecht te hebben afgerond kortstondig in de mijnbouw werkzaam geweest. Sindsdien is hij werkzaam als Asset Manager voor een aantal huurcomplexen die onderdeel uitmaken van de portefeuille van De Vrije Blick. Met een focus op duurzaamheid en inclusiviteit richt hij zich op het maximaliseren van de potentie van de vastgoedportfolio en huurderstevredenheid.