Park Boswijk

Voormalige buitenplaats werd moderne serviceresidentie voor senioren

Serviceresidentie Park Boswijk is gelegen in het groene hart van de provincie Utrecht, tussen Driebergen en Doorn in de gemeente Utrechtse Heuvelrug (ca. 50.000 inwoners). Het complex dat dateert uit 1973 is in de jaren 2016 tot 2021 grootschalig gerenoveerd. Het bestaat uit acht gebouwen met in totaal 365 – voornamelijk twee en drie kamers tellende – appartementen. De Vrije Blick bezit er daar momenteel 300 van; de overige zijn eigendom van particulieren of kleine beleggers. De grond is wel voor 100% in bezit van het fonds.

Park Boswijk ligt in een bosrijke streek. In de directe omgeving regeren rust, ruimte en natuur. Bewoners kunnen daar dagelijks van genieten. In het complex hebben zij toegang tot diverse facilitaire diensten als een receptie, een schoonmaakdienst, professionele zorg, een noodoproepinstallatie e.d. Ook kunnen zij gebruikmaken van voorzieningen als een kapper en een gemeenschappelijke huiskamer die ruimte biedt om medebewoners te ontmoeten of om de maaltijd te gebruiken.

De komende tijd worden de omliggende tuin en de parkeermogelijkheden sterk verbeterd. Ook zal een aantal nog niet gerenoveerde onderdelen worden aangepakt. Na realisatie is het gehele complex dan van begin tot einde gemoderniseerd.

Meer informatie over dit mooie complex in het groen is terug te vinden op:
https://www.woneninparkboswijk.nl