Skip to content

Van voormalige buitenplaats naar moderne serviceresidentie

Park Boswijk Utrecht

Seniorencomplex Park Boswijk te Doorn

Serviceresidentie Park Boswijk is gelegen in het groene hart van de provincie Utrecht tussen Driebergen en Doorn. Het complex maakt onderdeel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug die thans circa 50.000 inwoners telt.   Het gebouwencomplex bestaat uit acht gebouwen en telt in totaal 364 appartementen, waarvan voornamelijk 2-kamer en 3-kamer appartementen. Het Fonds bezit thans 287 van de appartementen. De overige appartementen zijn eigendom van particuliere of kleine beleggers. De grond is wel voor 100% in bezit van het Fonds.

De gebouwen zijn gelegen in een bosrijke omgeving en regeert er rust rondom het complex. Bewoners hebben naast een mooie omgeving ook toegang tot diverse facilitaire diensten in het complex. Daarbij moet gedacht worden aan professionele zorg, noodoproepinstallatie, een receptiedienst en schoonmaakdienst. Bewoners kunnen ook gebruik maken van vele voorzieningen in het complex, zoals een kapper en de gemeenschappelijke huiskamer, om medebewoners te ontmoeten of te genieten van een maaltijd.


Het complex dateert uit 1973 en is in de jaren 2016 tot 2021 grootschalig gerenoveerd. De komende periode worden de omliggende tuin en de parkeermogelijkheden sterk verbeterd en zullen een aantal niet gerenoveerde onderdelen worden aangepakt, zodat het gehele complex van begin tot einde is gemoderniseerd.
Meer informatie over dit mooie complex in het groen is terug te vinden op:
https://www.woneninparkboswijk.nl

ONDERSTEUNING

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen.